Avsnitt 2, där vi listar viktiga saker.

I andra avsnittet av Fake Geek Girl kan ni höra vad vi säger! Ljudkvaliteten har förbättrats, men är dock ej ännu perfekt. I detta avsnitt lär ni känna era Fake Geek Girls genom listor. Innerst inne – vilka är egentligen våra favoritfilmer, böcker eller spel?

Ladda ner avsnittet som mp3.

Länkar

Konstnären Simon Stålenhags bilder av ett Sverige som inte finns hittar du här.

Wonder Womans nya, men ändå bekanta dräkt, beskrivs på tumblrn DC Women Kicking Ass, men ser ut så här. Vänster är DC:S design, höger är en fanartbild, ett par år gammal. De är rätt lika va?

wonderwoman1

I förbifarten när vi pratade LEGO Lord of the rings nämnde Emma ett Youtube-klipp där Orlando Bloom sjunger med till “We’re taking the hobbits to Isengard”. Denna video spelades f.ö in på Orlandos sista inspelningsdag på Hobbitfilmerna på Peter Jacksons mobilkamera.

I mobil/surfplattespelet The Tapping Zombie ska du undvika zombies medan du tar dig ifrån punkt A till B. Spelet är gratis till både iOs och Android och kan se ut såhär.
http://www.thetappingdead.com/
ttz

Mer länkar kommer!

Advertisements

5 thoughts on “Avsnitt 2, där vi listar viktiga saker.

  1. Pingback: Jag var en hangaround, inte en fake rollspels-girl | skimret

    • Ang ljudet så har vi uppmärksammat detta men jag vet inte om det går rätta till i efterhand? Det är Isabelle som har filen så jag skjuter över problemet till henne. Annars är det väl tredje gången gillt som gäller?
      //Emma

      • elfte gången gillt var det väl ändå? 🙂 Men ja, lyssnade om och sedär att det inte alls var en stereofil som jag trodde. *kan inget om ljud*

  2. Min kommentar försvann? Kortversionen: kul att ni tog upp The Rocky Horror Picture Show, och sen måste jag säga att jag också älskar I museets dolda vrår. Den boken gör skruvade saker med berättarperspektivet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s